Ειδήσεις

Κομβικές μάχες στην 6η αγωνιστική

coupa737.JPG

Σημαντικά ματς περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική στη Stoiximan.gr Futsal Super League, ενώ διεξάγεται και το εξ αναβολής Ρέθυμνο - Δούκας

Έξι σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League, ενώ να τονιστεί πως θα γίνει το Σάββατο (19/10, 17:00) και το εξ αναβολής Ρέθυμνο - Δούκας στο ΔΑΪΣ με τυπικά γηπεδούχους τους Κρητικούς για την 3η αγωνιστική.

Για να τα πάρουμε χρονικά, λοιπόν, το Σάββατο (19/10) γίνονται άλλες δυο αναμετρήσεις. Στις 20:00, η Σαλαμίνα φιλοξενεί την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από το 8-2 απέναντι στο Ρέθυμνο στο "Ν. Γραμματικός" και θέλουν να φτάσουν στην δεύτερη σερί νίκη τους, ενώ η Σάντα είχε χάσει εντός έδρας από τον Ηνίοχο και δεν επιθυμεί να δημιουργήσει... σερί.

Στις 21:30 στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια γίνεται το ντέρμπι Ερμής Ζωγράφου - Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, οι δυο με ανατροπή, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει να παραμείνει σε ράγες νικηφόρες, την ώρα που το συγκρότημα του Χάρη Γράψα προέρχεται από εκτός προγράμματος απώλεια βαθμών στην Πολιτεία (5-5 με το Νέο Ικόνιο) και θα παλέψει να μην χάσει και άλλο την επαφή με την κορυφή.

Την Κυριακή (20/10, 14:30), πάλι στο ΔΑΪΣ το Ρέθυμνο θα παίξει απέναντι στην Elite και θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη νίκη του. Όσο για την Ακαδημία, θα παλέψει για το τρίποντο, ώστε να επανέλθει σε νικηφόρα αποτελέσματα και ενώ προέρχεται από την ήττα με 5-4 από τον Ερμή, αν και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 4-1. Η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά θέλει όσο τίποτα άλλο τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει όσο μπορεί όλα τα παιχνίδια.

Στις 16:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηνίοχο στο Καματερό. Η Ένωση μετράει μόνο νίκες ως τώρα (4Χ4), έχοντας να δώσει και ένα ντέρμπι με τον Δούκα στις 30/10, θέλει να διατηρήσει το αήττητό της και η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα είναι μόνη πρώτη με το απόλυτο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου ξεκίνησε φέτος με δυο νίκες, ακολούθησαν δυο ήττες, για να περάσει νικηφόρα από την Αγία Παρασκευή και να ανεβάσει την ψυχολογία της.

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στο κλειστό του Εσπέρου στις 21:30 με τον αγώνα Καλλιθέα - Δούκας. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική στον Ταύρο, ενώ ο Δούκας είναι η μόνη ομάδα με τρία ματς ως τώρα, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Οι μπλε του Κώστα Ρούπτσου είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά η Καλλιθέα θα τα δώσει όλα στη μάχη της παραμονής.

Τέλος, την Δευτέρα (21/10, 18:45) γίνεται το ματς Νέο Ικόνιο - Μινώταυρος. Οι γηπεδούχοι με εξαιρετική ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Ταύρου προέρχεται από νίκη, μετράει δέκα βαθμούς και θα επιδιώξει να τους κάνει 13. Όμως, το συγκρότημα του Θανάση Ζάχου απέδειξε ότι είναι σκληρό, μαχητικό και δεν παραδίνεται εύκολα.