Ειδήσεις

Aνασκόπηση της 2ης αγωνιστικής

salaagwnistikh1.jpg

Σπουδαία και ενδιαφέροντα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Futsal Super League

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό με 4-1 στην Κυψέλη, η ΑΕΚ ήθελε να διπλασιάσει τις νίκες της, αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα, η οποία προερχόταν από ήττα με 8-2 από την Ολυμπιάδα. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης στο Καματερό, με την περσινή πρωταθλήτρια να επικρατεί με 9-4, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Θανασάι με τέσσερα γκολ.

Ο Δούκας, μετά το χαμένο Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει με δυο νίκες το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League. Οι μπλε επικράτησαν στο ΔΑΪΣ με 3-1 του Ερμή Ζωγράφου, με τον Σταυρακόπουλο να πετυχαίνει δυο γκολ για τους γηπεδούχους.

Ο περσινός φιναλίστ Παναθηναϊκός του Χάρη Γράψα, πέρασε με 2-0 από τη Σαλαμίνα και πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Ολυμπιάδα διπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας 7-0 του Νέου Ικόνιου, που έμεινε στους τρεις βαθμούς.

Ο Μινώταυρος επικράτησε στην έδρα του με 10-4 του νεοφώτιστου Ρεθύμνου, με τους Τσέβη και Φώτη να είναι οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Φώτη Κεραμυδα, πετυχαίνοντας από τρία γκολ έκαστος. Τέλος, την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε ο Ηνίοχος. Στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”, η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επικράτησε με 2-1 της Elite.