Ειδήσεις

Συνεργασία IdEF και ΠΕΠΣΣ

idef1.jpg

Το γαλλικό Κολλέγιο επίσημος χορηγός στα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16

Στα γραφεία της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (ΠΕΠΣΣ) ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF, κ. Στυλιανός Αμαργιανάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Νικόλαος Αυλωνίτης, υπέγραψαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου, τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάληψη εκ μέρους του κολλεγίου IdEF της επίσημης χορηγίας των πανελλήνιων πρωταθλημάτων κατηγοριών Κ18 και Κ16. Στο πλαίσιο της συνεργασίας όλοι οι αθλητές των σωματείων – μελών της ΠΕΠΣΣ, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα ειδικά προγράμματα υποτροφιών και εκπτώσεων του γαλλικού κολλεγίου.

Ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF, κ. Στυλιανός Αμαργιανάκης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά που ξεκινάμε σήμερα τη συνεργασία μας με την ΠΕΠΣΣ. Το Ποδόσφαιρο Σάλας είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Ως επίσημοι Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες στις Ολυμπιακές δράσεις που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» και ακαδημαϊκοί συνεργάτες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF και το Πανεπιστήμιο Paris 13 της Σορβόννης, θα ενισχύσουν με όλες τους τις δυνάμεις την ΠΕΠΣΣ. Είμαστε σίγουροι ότι η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια σειρά από δράσεις προς όφελος των νέων αθλητών στην Ελλάδα και καλούμε όλα τα μέλη της ΠΕΠΣΣ να ενημερωθούν για τις παροχές και τις δυνατότητες σπουδών που έχουν πλέον χάρις σε αυτή τη νέα συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ κ. Νικόλαος Αυλωνίτης τόνισε: «Είναι γεγονός ότι το Ποδόσφαιρο Σάλας στην Ελλάδα περνάει σε μία νέα φάση, μεγαλύτερης προβολής, αναγνωρισιμότητας και ανάπτυξης. Είναι μεγάλη τιμή για την Ένωσή μας, σε αυτή τη νέα εποχή, να έχουμε ως συνοδοιπόρο το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, ένα πολύ σοβαρό, κορυφαίο και πρωτοπόρο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι δράσεις του Κολλεγίου καταδεικνύουν το κύρος του και τη φερεγγυότητά του. Ένας από τους βασικούς στόχους της διοίκησης της ΠΕΠΣΣ είναι η αμέριστη βοήθεια προς τους νέους αθλητές μας και στο πλαίσιο αυτό πετύχαμε την εν λόγω συνεργασία. Είμαστε σίγουροι πως μόνο οφέλη θα έχει αυτή η σύμπλευση και για τις δύο πλευρές. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Αμαργιανάκη για τη στήριξή του».