Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η 3η σχολή UEFA Futsal

sxoli12.jpg

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α' φάση της 3ης σχολής προπονητών UEFA B' FUTSAL LICENSE.

Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών Γιώργου Βασσάλου και Στέφανου Σοϊλεμέ, οι υποψήφιοι προπονητές έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το ποδόσφαιρο σάλας, καθώς και τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για την εξέλιξή τους.

Στους συμμετέχοντες, που παρακολούθησαν μαθήματα επί 12 ημέρες, μίλησαν οι Μιχάλης Μητροτάσιος (μεθοδολογία προπόνησης), Γρηγόρης Μπιζάς (προγραμματισμός προπόνησης), Αχιλλέας Υφαντίδης (ψυχολογία), Έλενα Περλεπέ (διατροφή) και Κλεομένης Μποντιώτης (διαιτησία).

Η σχολή ήταν υπό την εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της ΕΠΟ, Χαράλαμπου Ζελενίτσα, ενώ σημειώνεται ότι η Β' φάση είναι προγραμματισμένη για τις 24, 25 και 26 Αυγούστου 2018, οπότε οι υποψήφιοι θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους.

Στη σχολή συμμετείχαν οι παρακάτω προπονητές: Θωμάς Πολίτης, Γιάννης Μοστριός, Σπύρος Λένης, Βασίλης Δέλγας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Ζαβιτσάνος, Φώτης Κεραμυδάς, Θανάσης Ζάχος, Αλέξανδρος Πλασκασοβίτης, Χάρης Γαρμπής, Νίκος Κυριακόπουλος, Μιχάλης Βαγγελούδης, Στράτος Ιατρού, Χαράλαμπος Συτζανάκης και Οδυσσέας Τζαβέλας.

πηγή: epo.gr