Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 2ης Φάσης Πιλοτικού Σεμιναρίου-ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ λόγω Βουλευτικών Εκλογών

Ανακοίνωση 2ης Φάσης του Πιλοτικού Σεμιναρίου Προπονητικής (Futsal) στην Αθήνα υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣΣ, με θέμα «ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 16 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ» το τριήμερο 6, 7 & 8 Φεβρουαρίου 2015.

Η συνολική διάρκεια του είναι 16 ώρες (4 ώρες την Παρασκευή, 8 ώρες το Σάββατο και 4 ώρες την Κυριακή).

Το πρόγραμμα καθώς και ο χώρος διεξαγωγής θα σας ανακοινωθούν έγκαιρα από την ΠΕΠΣΣ.

Ομιλητης στο εν λόγο Σεμινάριο είναι ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές , Key Coach για το UEFA Coaching Programme For Futsal Education, Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ποδοσφαίρου Σάλας.

Το κόστος του Σεμιναρίου Ορίζεται στα 50 ευρώ τα οποία μπορούν να πληρωθούν στα γραφεία της ΠΕΠΣΣ και στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕΠΣΣ

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την εκτέλεση του Σεμιναρίου ορίζεται ο αριθμός των 20 συμμετεχόντων.

Θυμίζουμε ότι:

*Για την απόκτηση πιστοποίησης πάγκου Βοηθού Προπονητή είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των δύο φάσεων για τις κατηγορίες Β' Ανδρών, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορς και Προ- Τζούνιορς. Το κόστος της έκδοσης είναι 50 ευρώ, σύμφωνα με την περυσινή σχετική Εγκύκλιο.

**Σε ότι αφορά τη Β' Ανδρών, οι πιστοποιήσεις με τον προαναφερόμενο τρόπο του Πιλοτικού Σεμιναρίου, θα δοθούν μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στους προπονητές των επίσημων ομάδων, οι οποίοι την επόμενη περίοδο θα πρέπει να εναρμονιστούν με το Άρθρο 5 του Κανονισμού Προπονητών ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal-5x5), σύμφωνα με τον οποίο πιστοποιήσεις Βοηθών Προπονητών δίνονται μόνο σε κατόχους διπλωμάτων Futsal B και άνω.

***Σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσουν και τις δύο φάσεις του Τοπικού Πιλοτικού Σεμιναρίου – μολονότι έχουν δηλώσει συμμετοχή και εξοφλήσει το αντίστοιχο παράβολο της πρώτης φάσης – τότε χάνουν το δικαίωμα απόκτησης της πιστοποίησης και της συμμετοχής σε προσεχές τοπικό σεμινάριο για την επόμενη διετία.